Maailman ensimmäinen iglusauna vetten päällä - Huvilautta

Elämyksiä suurella sydämellä ❤️

Huvilautta M/S Flamia - elämyksiä ja tunteenpaloa

Pitkäaikainen unelma vedessä liikkuvasta saunasta mukavuuksineen alkoi konkretisoitumaan alkuvuodesta 2020. Tuolloin onnellisten tähtien oikean asennon siivittämänä löytyi täydellinen aihio vanhasta matkustajalautasta, josta pääsimme suunnittelemaan, mallintamaan ja toteuttamaan ”aluksen”, jossa voi kokea Suomen ja erityisesti Päijänteen ainutlaatuisen järvimaiseman hyvin läheltä.

Ja mitäpä olisikaan suomalaisessa kulttuurissa järvimaisema ilman saunaa!? Siksipä koko Huvilautan suunnittelu kulminoitui saunan ympärille. Halusimme yhdistää upean luonnon, järven läheisyyden ja saunan lämmön mahdollisimman tehokkaasti. Pohdimme miten saamme saunakokemuksesta maksimaalisen nautinnollisen ja upean elämyksen. Tuosta ajatuksesta syntyi idea rakentaa iglusauna Huvilautan yläkannelle, joka mahdollistaa upean esteettömän näkymän saunasta järvelle ja taivaalle. Niinpä innovatiivisuudesta ja ripauksesta sopivaa hulluutta syntyi maailman ensimmäinen vedessä liikkuva iglusauna!

Hinnasto

Upean ja ainutlaatuisen saunan lisäksi Huvilautalta löytyy suihku, wc, oleskelutila, keittiö, makuusviitti sekä yläkannelta oleskelualue grilleineen. Huvilautalla on äänentoistolaitteet musiikin kuunteluun ja tekniikkaa siinämäärin, että myös palaverien pito onnistuu mutkattomasti. 

Huvilautta on rekisteröity 20 hengelle, mutta optimaalinen ryhmäkoko illanviettoon on 10-12 henkilöä silloin kun Huvilautalla risteillään Päijänteellä. Tuolloin matkaan lähtee mukaan aina laivan kapteeni ja yksi kansihenkilö. Huvilautan ollessa kotisatamassaan Juurikkasaaressa onnistuu mainiosti noin 15-20 hengen kokoontumiset.
Huvilautan kotisatamat ovat Juurikkasaaressa Säynätsalo ja vierasvenesatama Jyväskylä. Teemme tiivistä yhteistyötä Juhlatalo Juurikkasaaren toteuttaen täydenpalvelun ikimuistoisia hetkiä ja elämyksiä lautalla. Räätälöidä yhdessä Juhlatalo Juurikkasaaren kanssa juuri sinulle, yrityksellesi tai ystäväporukallesi sopivan viihtymispaketin ruokineen, juomineen ja saunoineen. Kaikki tarvittava järjestyy ja hoituu kätevästi meidän kautta ilman ylimääräistä säätämistä. Huvilautalla/Juhlatalo Juurikkasaaressa voi järjestää kätevästi yrityksen virkistyspäiviä, palavereita, syntymäpäiviä, rapujuhlia jne. Operoimme lähtökohtaisesti Säynätsalo-Jyväskylä alueella mutta huvilautta risteilee ja ankkuroituu sopimuksesta sinne missä tarve. 

MA-TO
490€ / 3 tuntia / 10 henkilöä

lisähenkilö 15€/hlö

pyyhevuokra 5€/pyyhe

Risteily 150€/alkava tunti

PE-SU
590€ / 3 tuntia / 10 henkilöä

lisähenkilö 15€/hlö

pyyhevuokra 5€/pyyhe

Risteily 150€/alkava tunti

Hääsviitti – koko alus käyttöösi
790€ / yö

Hintaan sisältyy lakanat, pyyhkeet, iglusaunan käyttö, kylpytakit sekä runsas aamiainen

Koe huvilautan taikaa!

”Vietimme pienryhmällä mukavan ja rentouttavan illan. Huvilautta oli upea ainutkertainen kokemus ja tullaan varmasti uudestaan!”

– Kari Pölkki

Telia Company

NEWS


This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error
Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException

Contact us

[contact-form-7 id="387" title="Contact form eng"]